Mikä ihmeen Onnexi?

ONNEXIN TARINA

Yrityksen takana on vahva visio siitä, että tulevaisuudessa voittavia ja pärjääviä yhteiskuntia ovat ne, joissa kaikki ikäluokat saadaan mukaan aktiivisiksi tekijöiksi. Meillä on Suomessa valtava potentiaali vanhemmassa ikäluokassamme. Uskomme vahvasti siihen, että nuorissa on tulevaisuus, mutta vanhemmissa viisaus, kokemus ja osaaminen.

Onnexin idea syntyi oman elämän tilanteesta. Äitini asuu 900 km päässä pohjoisessa, me lapset etelässä. Isän menehdyttyä äiti jäi sinne 900 km päähän yksin asumaan ja ylläpitämään kiinteistöä. Etelässä asuvana avuksi ei pääse kovin helpolla, joten olisin ostanut luotettavaa apua äidin avuksi esim. taloa huoltamaan, lumitöitä tekemään jne. Mutta sellaista apua ei ollut helppoa löytää. Ei ainakaan sellaista, jonka olisi uskaltanut tilata läheisen ulko-ovelle. Eikä myöskään tavallisen ihmisen hintaisena. Kaveripiiristä löytyi monia, joilla ikääntyvät vanhemmat asuvat toisella paikkakunnalla ja kaipaavat jo erilaisia palveluita. Tähän tarpeeseen Onnexin idea lähti kehittymään. 

MITEN ONNEXI TOIMII?

Meiltä voit tilata omaan tai läheisesi kotiin varmasti luotettavan pääosin 55 - 80v ihmisen, miehen tai naisen. He ovat äitejä, isiä, mummoja ja pappoja. He siivoavat kotisi, huolehtivat läheisestäsi, ikäihmisistä tai lapsista, pistävät pihan ja puutarhan kuntoon, korjailevat ja huoltavat kotiasi tai mökkiäsi. Heitä voi tilata tekemään toivotun työn tai haluamaksesi ajaksi.

Työstä riippuen meidän ihmisiämme saa tilattua myös moninaisina työpareina. Heidät voi tilata yhdeksi kerraksi tai säännöllisesti käymään. Meiltä Tekijä soittaa sinulle aina ennen ensimmäistä käyntiä. 
 

Heidät voi tilata eri tavoin:

1. Kerro tarpeesi meille ja me etsimme sinulle tekijän.
 
2. Katso ketä Tekijöitä omalla alueellasi löytyy, ja tilaa toivomasi henkilö

Työn voit maksaa joko etukäteen tai laskun saatuasi työnteon jälkeen.