TULE MUKAAN ONNEXIN TEKIJÄKSI

SIIRRY TÄSTÄ ONNEXIN TYÖNHAKUSIVULLE

Haluatko olla mukana tekemässä Suomesta paikkaa, jossa kotona on hyvä olla ja ikä on vain numeroita? Haluatko mahdollisuuden pieneen lisätienestiin sekä mielekästä ja erittäin arvokasta tekemistä esim. eläkepäiviesi oheen? Haluatko osaksi paikallisesti toimivaa, kasvavaa kokeneiden elämäniloisten tekijöiden joukkoa?

Riippumatta siitä mitä olet aiemmin työurallasi tehnyt, tässä on mahdollisuutesi tehdä ihmisten parissa sitä mitä oikeasti haluat tehdä! Ehkä olet intohimoinen ruoanlaittaja ja leipuri, kodin siivous, puutarhatyöt, yleiset pihatyöt, autojen pienet korjaukset, remonttityöt? Ylipäätään työ kuin työ ihmisten parissa?

Asiakkainamme on niin yksityistalouksia kuin yrityksiä jotka haluavat apuasiPyrimme aina yhdistämään oikean tekijän oikeaan paikkaan, paikallisesti ja läheltä toisiaan! Huomioithan, että Onnexi ei kuitenkaan voi luvata tekijöilleen säännöllistä palkkatuloa tai kiinteitä työtunteja. 

Onnexin toimintaperiaatteena on toimia digitaalisella alustalla, jolloin asiakas voisi myös kysellä suoraan haluamaansa alueellista tekijää tekijän profiilin kautta. Yhteydenotto tulee kuitenkin meidän asiakaspalveluumme, joten älä huoli, asiakkaat eivät saa suoraan yhteystietojasi. Me tarjoamme sinulle työkeikkaa, ja sinä teet päätöksen haluatko sen ottaa vastaan. 

Tämä kuitenkin tarkoittaa sitä, että keikkalaisilla tulee olla sen verran “digitaitoja”, että kykenet ylläpitämään esim. omaOnnexi profiilisi keikkakalenteria. Silloin niin asiakas kuin me Onnexin työnvälittäjät näemme suoraan milloin olisit valmis ottamaan töitä vastaan. Profiilisi kautta tiedetään milloin olisit käytettävissä ja millaisista töistä olet kiinnostunut. Apua ja tukea saat kuitenkin myös puhelimitse, eli et jää asian kanssa yksin! 

 

SIIRRY TÄSTÄ ONNEXIN TYÖNHAKUSIVULLE

 

Onnexi kokeneet seniorit tekevät kodin työt laadukkaasti. Seniorit hommissa