TULE MUKAAN TEKIJÄKSI

Haluatko olla mukana tekemässä Suomesta paikkaa, jossa kotona on hyvä olla ja ikä on vain numeroita? Haluatko mahdollisuuden pieneen tienestiin sekä mielekästä ja erittäin arvokasta tekemistä eläkepäiviesi oheen? Haluatko osaksi paikallisesti toimivaa kasvavaa, kokeneiden elämäniloisten tekijöiden joukkoa?

Oletko intohimoinen ruuanlaittaja, leipoja, puutarhatöiden tekijä, halkojen hakkaaja, renkaiden vaihtaja, autojen pikkuvikojen korjaaja, lastenhoitaja, siivooja, lemmikkien hoitaja, marjojen poimija, seuranpitäjä…riippumatta, mitä olet työurallasi tehnyt, tässä on mahdollisuutesi tehdä ihmisten parissa sitä, mitä oikeasti haluat tehdä!

Jos olet jäänyt eläkkeelle, koet itsesi terveeksi ja sinulla on sekä aikaa että halua tehdä silloin tällöin töitä ihmisten parissa ja heidän kodeissaan, olet ihanteellinen työnhakija. Ihanteellista olisi, jos voisit tehdä haluamiasi koteihin liittyviä töitä 4-8 h (1-2 puolikasta ipäivää) viikossa, halutessasi myös enemmän. Aloittelemme palvelua muutamalla valitulla alueella, mutta tavoitteena on laajentua nopeasti koko maahan. Joten ota ihmeessä rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja ilmoita kiinnostuksesi. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

HAE MEILLÄ TÄSTÄ TEKIJÄKSI TÄYTTÄMÄLLÄ KYSELY

tai

KYSY MEILTÄ LISÄÄ JOS JOKU ASKARRUTTAA

 

 

Onnexi kokeneet seniorit tekevät kodin työt laadukkaasti. Seniorit hommissa