ONNEXI KOKENEET TEKIJÄT

Onnexi tekijät ovat kokeneita rautaisia ihmisiä. Meillä on hommissa kokeneet seniorit. Meidän ihmiset tekevät hommia sydämellä, laadulla ja luottamuksella. Heillä on vuosikymmenten osaaminen, ylpeys ja halu tehdä. Onnexilaiset ovat yleensä eläkeläisiä jotka haluavat vielä olla merkityksellinen osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Osaamista löytyy laidasta laitaan ja mitä yllättävämpiin tarpeisiin.

Alla esittely muutamista meidän upeista ihmisistä.

Lue lisää meidän palveluista Kodin kaikki palvelut yhdeltä luukulta ja osaajia yrityksiin

Voit helposti katsoa oman alueesi kokeneet tekijät syöttämällä osoite etusivun hakuikkunaan ja sitä kautta suoraan varata sopivalta tekijältä ajan

Päivi Hakoma

 

Päivi, työtä pelkäämätön eläkeläinen Onnexi

 

"Olen toimeentarttuva, oma-alotteinen ja iloinen Päivi. Hoidan mielelläni lapsia. Toimin tukiperheenä Pelastakaa Lapset ry:n sekä eri kaupunkien sosiaalitoimen lapsille. Olen myös lomakoti usealle 5-15 vuotiaalle lapselle. Teen kotiruokaa (vaikka pakkasen täyteen), siivoan vessat ja jääkaapit, pesen ikkunat; mihin siivousapua tarvitsetkin. Pysyn omilla tolpillani ja voin auttaa ulkoiluttamisessa, seuranpidossa, teatterikäynneissä... Työelämässä olin yksityisyrittäjä 17 vuotta sekä samalla alalla vieraan palveluksessa 30 vuotta. Askartelu on erikoisalani. Kielitaitoina englanti, ruotsi ja auttava saksa; enkä tupakoi. Sinä tarvitset apua, minä olen valmis auttamaan! Kukaan ei ole täydellinen...minä en osaa leipoa enkä laulaa ja pelkään korkeita paikkoja :-). Lemmikkieläinten hoitokin onnistuu ja työajat joustavat tarvittaessa!"

 

Esko Anttola

Onnexi osaa, Esko on monitoimimies ja kokenut kiinteistönhoitaja

"Olen hyväkuntoinen, monitaitoinen eläkeläismies ja toiminut työurani aikana useammassa eri ammatissa, mm. rakennusalan yrittäjänä 20 vuotta. Tarvittaessa omiakin työkaluja löytyy moneen työhön ja moottorisahat puiden pätkimiseen ja järeä tunkki ja talja puiden kaatoon. Myös tehokas raivaussaha vesakon raivaukseen. Painepesurikin löytyy esimerkiksi terassien tai valokatteiden pesuun. Kauppa- ja kaupunkireissuillekin voin tulla avuksi samoin voin auttaa muutoissa. ATK- taitojakin sen verran, että voin opastaa tietokoneen käytön alkeet. Sen sijaan ruoanlaitto ja leipominen eivät onnistu. Harrastuksina radioamatööritoiminta, vanhojen radioiden ja mekaanisten kellojen keräily ja kunnostus sekä sauvakävely ja - juoksu. Kielitaito: auttava englanti ja ruotsi."

 

Siru Tonder

Onnexi osaa puutarhan. Siru on ammattipuutarhuri. Onnexilla on iloista

"Uuttera, reipas, iloinen, elämänmyönteinen ja ihmisten kanssa toimeentuleva jo hieman varttuneempi moniosaaja valmiina hommiin. Pohjakoulutukseltani olen puutarhuri. Teen mielelläni myös kaikkea kodinhoitoon liittyvää mm. ruoanlaittoa, siivousta, ikkunoidenpesua, vaatehuoltoa, lastenhoitoa, ulkoilutusta vauvasta vaariin ja koirat myös, halonhakkuuta, lähes kaikkea puutarhan- ja viherkasvien hoitotöitä, hautapaikankin hoito onnistuu, myös viikonloppuisin. Minua on kehuttu tehokkaaksi, ota yhteyttä niin tutustutaan!!"

 

Ilpo Laiho

Onnexi tekijät ovat parhaita. Ilpo laittaa kodin ja kiinteistön kuntoon.

"Omakotitalossa asusteleva innokas mökkeilijä valmiina palvelukseen. Ja mitä sitten voisin tehdä, ikkunoiden pesu, mattojen pihalle vienti, pihatyöt niin kesällä kuin talvellakin, pikku rempat, polttopuiden teko/kanto, asiointipalvelut ym ym. Eikun vaari hommiin!"

 

Raija Koikkalainen

Onnexi hoitaa kodin ja vanhukset. Hoivakodin apuna. Raija on paras

"Pitkä, yli neljäkymmentä vuotta kestänyt työura on takana. Vielä on kuitenkin virtaa ja työhaluja jäljellä. Kun tarvitset tekevää ja osaavaa huushollaskaa, niin olen valmiina palvelukseen. Kotiruuan valmistus, vaatehuolto ym. arkiaskareet onnistuvat. Kuuden lapsenlapsen mummolta sujuu myös lastenhoito. Jos tarvitset seuraa ulkoiluun, tapahtumiin, tai apua asiointiin, niin tulen mielelläni kaveriksi!"

 

Matti Kontio

Digiapu senioreille. Matti on Onnexi. Onnexi on digiapua ja monitoimimiehiä

"Olen pitkän, yli 20 vuotisen, uran tietotekniikan alalla koulutusympäristössä työtäni tehnyt kaksi vuotta sitten eläkkeelle siirtynyt "nörtti" (sanan hyvässä mielessä). Onnexin kautta olen valmis auttamaan arjen tietotekniikan haasteissa selviytymisessä. Olipa haasteenasi sähköpostin kiemurat, tietokoneen vikatilat tai esimerkiksi Skypen toimiminen, opastan selkokielellä asioiden hallintaan. Teen myös tarvittavat ohjelmistojen asennukset ja säädöt parhaan käyttökokemuksen saavuttamiseksi."

 

Etsi luotettava tekijä tästä