Päivitämme työsopimuksen - Mitä tarkoittaa sinulle?

Päivitämme Onnexilla työsopimuksen

Päivitämme työsopimuksen 31.10.2020 suoritetun Etelä-Suomen AVIn työsuojelutarkastuksen myötä tulleesta suosituksesta. 

Meille suoritettiin tuolloin työsuojelutarkastus, jossa keskityttiin työsuhdeasioiden läpikäyntiin. Yrityksemme tuli valituksi tarkastukseen, koska olemme ko. viraston alueella uusi toimija ja toimialanamme on myös henkilöstövuokrausta. 

Tähän saakka olemme soveltaneet kaikissa ”naapuriapu”-tyyppisissä työtehtävissä yksityisten sosiaalipalvelualojen työehtosopimusta.

Naapuriavun työtehtäviin ei löydy yhtä soveltuvaa TES:iä, joten päivitämme uuden työsopimuksen työlainsäädäntöä noudattamaan. Työsopimuksen liitteisiin emme tee muutoksia, ainoastaan ko. työsopimus päivitetään.

Tuntipalkat pysyvät samana. 

Mitä tämä tarkoittaa?

1. Otamme viimeistään 1.2.2021 alkaen käyttöön uuden työsopimuksen koskien kaikkia Onnexilaisia.  

2. Uusi työsopimus otetaan käyttöön ja tulee tutustuttavaksenne onnexissa omassa profiilissanne "tilin asetukset" - "muuta" kohdassa ma 18.1.2021.

3. Kaikkien teidän tulee käydä tutustumassa ja hyväksymässä uusi työsopimus liitteineen omassa profiilissanne kahden (2) viikon aikana välillä 18. - 31.1.2021. 

4. Mikäli uutta työsopimusta ei ole Onnexin profiilissa käyty hyväksymässä, työkeikalle ei voi lähteä 18.1.2021 alkaen. Joten muista käydä lukemassa ja hyväksymässä työsopimus kaikkine liitteineen 18.-31.1.2021

5. Henkilöt, joiden profiileissa uutta työsopimusta liitteineen ei ole hyväksytty 31.1.2021 mennessä, tullaan varmistussoiton jälkeen poistamaan työntekijälistoilta. 

 

Jokaiselle teistä lähetetään vielä tammikuussa tästä samasta asiasta sähköpostissa muistutus, jossa myös tarkemmat ohjeet siitä, missä ja miten hyväksyä.