ONNEXIN HUOLENPITOA PUUTARHALLESI!

On taas se aika vuodesta, jolloin piha ja puutarha kaipaa huolenpitoa.

Anna meidän auttaa! Haluamme, että sinä tai läheisesti voitte nauttia kesän tullen puutarhasta täysin rinnoin. Meiltä saat puutarhaasi osaavat, pääosin eläkkeellä olevat tekijät.

Maalis-huhtikuussa on juuri oikea aika Vaahteran, omenapuiden, marjapensaiden ja pensasaitojen leikkaukselle. Lisäksi on juuri oikea aika kalkita nurmikko sekä kotona huoltaa viherkasveja: vaihtaa mullat, leikata, pyyhkiä pölyt, lannoittaa. 

Toukokuussa on vuorossa haravointi, lannoitus, katteet, hiekat, sorat, mullat. Lisäksi nurmikoiden ja kasvimaiden "facelift" korjaustoimenpiteet. Huolenpitoa kaipaavat myös perennat sekä kukkapenkit - uudet ja vanhojen kunnostus.

Kesäkuussa on vuorossa ruohonleikkaus, trimmaus, kitkeminen. Lisäksi tulevat Havupuiden typistykset, kesäkukkien istutus (yöpakkasten mentyä), uusien istutusten teko, kivetysten uusimiset ja korjaukset.

Heinä-Elokuussa ovat vuorossa edelleen ruohonleikkaus, trimmaus, kitkeminen, Lisäksi vuoroon tulevat myös kuusiaitojen, pensasaitojen leikkaukset sekä marjapensaiden sadonkorjuu.

Syys-lokakuussa ovat vuorossa "vuotavien puiden" käsittely: kriikunan, kirsikan, luumun sekä koivupuiden leikkaus. Nyt on oikea ajankohta leikata alas pensasaidat sekä korjata hedelmäpuiden sato. Uusien istutusten tekemiselle ajankohta on erinomainen: perennat, sipulit, puut, pensaat.

Meillä Onnexilla löytyy tällä hetkellä 2 ammattipuutarhuria. He opastavat myös muita tekijöitämme.

Tuntihintamme vaihtelee välillä 25-29€/h (sis. 24%alv). Hintaan on lisätty myös yksi Tekijämme työkalu, joka on tyypillisesti pensasleikkuri, moottorisaha tms., tämä veloitus on 25€ per päivä. Peräkärrystä veloitus on 40€ per päivä. Tämä veloitus sisältää myös ajokilometrit. 

 

Lisäksi veloitamme jälkikäteen tarv. jäteasemakulut.