Onnexi on Hoivaajia!

 

Me Onnexilla kehitämme parhaillaan uutta: Onnexin Hoivaajat-palvelu

Onnexin Hoivaajat on tyypillisesti ikääntyneen kotiin vietävä hoivapalvelu, jonka keskiössä ovat kokeneet ja sydämellä ikäihmisten hoivaan suhtautuvat hoitoalan ammattilaiset. Tekijöiden tausta voi olla mm. lähihoitaja, sairaanhoitaja, kodinhoitaja tai vaikka fysioterapeutti. Läsnäoloa ja apuja arjen askareisiin, sekä aitoja kohtaamisia jolloin tavoitteena on aina saman luotettavan hoivaajan käynnit asiakkaalla. Palvelu voi sisältää esimerkiksi:

 - Suihku/ saunotusapu, pukeutumisapu, hygienia

- Yhdessä ruoanlaitto, ruokailu, kevyet kodinhoidolliset tehtävät

- Turvallinen ulkoilu ja yleisen liikunnan tukeminen, yhdessä asiointi

Hoivaajat-palvelu ei ole kotihoitoa, joten lääkehoito tai sen vastuu ei sisälly tehtäviin. Voit luottaa meidän hoivaajiin sekä toimintaan myös Korona-aikana: toimimme vastuullisesti sekä kaikkia turvaohjeita noudattaen!

Jokaiselle asiakkaallemme pyrimme tarjoamaan juuri sinun tai läheisesi tarpeisiin yksilöllistä palvelua suurella sydämellä meidän hoivaajiemme kautta.

Hintaesimerkkejä: Alk. 35 Eur/tunti (minimiveloitus 2h käynniltä)

 

   

 

Voit lukea kotitalousvähennyksestä lisää esim. täältä 

Tällä hetkellä Hoivaaja-palvelua on saatavilla:

Pori, Hämeenlinna, Helsinki, Vantaa, Espoo, RiihimäkiHamina

Mikäli toivoisit hoivaaja-palvelua jollekin muulle paikkakunnalle, ota rohkeasti yhteyttä Anne Kolehmaiseen. Me teemme parhaamme löytääksemme oikean hoivaajan juuri oikeaan paikkaan!

Onnexi Hoivaaja-palveluista vastaa Onnexilla Anne Kolehmainen. Anne on  taustaltaan mm. lähihoitaja-Sairaanhoitaja AMK, joka on tehnyt pääasiallisen hoitajanuransa 10 vuotta ikäihmisten hoiva- ja hoitotyössä. Annelle Ikääntyneiden laadukkaat palvelut ovat aidosti sydämen asia. Annen kanssa voit keskustella kaikista Hoivaajat-palveluun liittyvistä asioista tai mieltä askarruttavista kysymyksistä.
Anneen saa yhteyden arkisin klo. 9-15 puh. 045 7834 8185
Sähköpostilla: anne.kolehmainen@onnexi.fi 
Anne betjänar också på svenska!