Ketä me ollaan? - Me ollaan Onnexin Poppoo!

Ulla-Maija Soininen
Heimopäällikkö, Toimitusjohtaja, Yrittäjä
ulla@onnexi.fi , 040 827 9951
Olen se "Ulla Onnexilta", liki 20 v uran suuressa kansainvälisessä perheyrityksessä tehnyt, intohimoisesti tähän yritykseen, jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen suhtautuva yrittäjä. Unelmani on rakentaa Onnexista yritys, jonka kautta jokainen sitä haluava seniorimpi osaaja ja ikääntyvä pääsee tekemään,  osallistumaan ja palvelemaan asiakkaitamme täysin poikkeuksellisella asenteella, ilolla ja motivaatiolla. Sellainen yritys, jossa itsekin voin aikanaan sennumpana tehdä töitä, olla osana huikean ihanaa työporukkaa ja palvella mahtavia asiakkaita. Olen työurallani kiertänyt vuosia maailmalla, saanut tehdä ja oppia valtavasti. Päämäärätietoinen ja peräänantamaton pohojalaasilla geeneillä varustettu, joka menee kuulemma vaikka läpi harmaan kiven. Olen Lapissa syntynyt ja kasvanut, etelä-pohojalaasen Laura-mummon ja satakuntalaisten Sirkka-äidin ja Siiri-mummon kasvattama, opiskellut Oulussa ja asunut Uudellamaalla viimeiset 20-v. Onnellisesti naimisissa Pohjois-Karjalalaisen paremman puoliskon kanssa jo opiskeluajoista, 3 pojan äiti ja 2 karvaisen koirapojan emäntä. Maantieteellisesti en siis ole mistään tai olen kaikkialta kotoisin. Rakas Laura-mummoni opetti minulle kovan työmoraalin: ”aina on töitä tehty ja teherähän”.
Mottoni: "Asioilla on tapana järjestyä ja useimmiten vieläpä parhain päin."
Työtaustastani lisätietoja: Linkedin.
Jaana Järvinen
Kanta-Hämeen Kyläpäällikkö, Hämeenlinna, Riihimäki
jaana.jarvinen@onnexi.fi, 045 7875 3180

Painavin asia, joka sai minut hakeutumaan Onnexille töihin, oli Onnexin uudenlainen, mielenkiintoinen, ihmisläheinen ja lämmin liikeidea.

Halusin omalta osaltani olla viemässä tätä virkeille ja toimeliaille seniori-ikäisille tarkoitettua toimintaa tutuksi.

Työssäni Kanta-Hämeen aluevastaavana minulla on ihanat työntekijät, jotka myös alueellani tunnen hyvin. Myös esimiehen suhtautuminen on kannustavaa ja motivoivaa ja apua saa aina tarvittaessa. Työssäni opin koko ajan uutta, mikä tuottaa iloa ja tyydytystä.
Hyvät kokemukset ja positiivinen palaute niin asiakkailta kuin työntekijöiltäkin antavat paljon. Hyviä asiakkuussuhteita on tärkeää vaalia ja parasta on tietenkin, jos asiakas on ollut tyytyväinen ja hakeutuu palvelujemme piiriin uudemmankin kerran.

Haasteet ja kasvun paikatkin kuuluvat siihen, että pystymme kehittymään työssämme ja kaikki onnexilaiset kannustavat toisiaan myös näissä kehittämiskohteissa. Tämä kaikki mahdollistaa sen, että saan olla työstäni tykkäävä onnexilainen!

Kurt Lindberg "Kurre"
Pirkanmaan Kyläpäällikkö, Tampereen seutu, Seinäjoki
kurt.lindberg@onnexi.fi, 045 7833 7680

Olen 67v Kurre Lindberg aviomies, isä ja isoisä, joka 35v palveli asiakkaita Siljan laivoilla.Turusta kotoisin ja Pirkanmaalla asunut yli 20v. Eläkkeelle jäätyäni jo 55 vuotiaana, 2kk meni kotona ihmetellessä, hain osa-aikatöitä eri yrityksistä ja aika nopeasti jälleen töissä. Matkustelu ja liikunta kuuluu meidän perheen elämäntapaan ja seniorijääkiekko jatkoa juniorivuosista alkaneeseen harrastukseen.Onnexin palveluksessa ollut n.vuoden ja netistä löysin tiedot onnexista ja otin yhteyttä ja huolivat mukaansa. Haasteet kiinnostavat minua, usein jääräpäinen ja kyseenalaistava, useimmiten hyväntuulinen.

Veli-Matti Virtanen - Lomalla koko kesän - 
Turun seudun Kyläpäällikkö
veli-matti.virtanen@onnexi.fi, 045 7831 4560

Turun nurkilla tarkemmin ottaen Kaarinan Littoisissa asustan puolisoni kanssa rivitalon päätyhuoneistossa. Lapset ovat jo aikuisia ja omilla teillään, joten kun jotain hoidettavaa täytyy kotona olla niin löytyyhän sieltä Helmi -niminen kissaneiti.

Näitä Onnexin hommia olen tehnyt nyt noin vuoden verran ja tykästynyt näihin  suhteellisen leppoisiin työtehtäviin ja siihen jotta saa olla avuksi monessa asiassa eri elämäntilanteissa oleville henkilöille. 

Näihin asiakkaiden kohteissa olevien  tehtävien suorittamiseen on mukava saapua kun tietää, jotta on avuksi vaikka työtehtävä olisi miten pieni tahansa.

Ja eihän näitten työtehtävien tekeminen niin paljoa aikaa vie ettei omia harrastuksia karavaanailun ja kullankaivuun osalta sivuun tarvitsisi laittaa.

Elikkä jos täältä Turun suunnalta olet tarvitsemassa apua kodin remontin, kunnossapidon tai vaikkapa siivouksen osalta niin ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan miten voin auttaa.

Matti Kontio
Onnexi myynti, Isännöinti- ja as oy palvelut
matti.kontio@onnexi.fi, 045 7833 7955
Anja Inkinen
"Toimistohefe" - Laskutus ja Palkanlaskenta
anja.inkinen@onnexi.fi, 045 7833 1511
Olen 64-vuotias yo-merkonomi. Minulla on yli 40 vuoden kokemus henkilöstö- ja taloushallinnon tehtävistä. Olen työurani aikana käyttänyt monenlaisia ohjelmia ja uusien oppimiseen minulla on matala kynnys.
Jäin vuoden 2020 tammikuussa eläkkeelle, mutta intoa ja halua on olla vielä mukana yhteiskuntamme rakentamisessa työtä tekemällä.