Ketä me ollaan? - Me ollaan Onnexin Poppoo!

Ulla-Maija Soininen
Heimopäällikkö, Toimitusjohtaja, Yrittäjä
ulla@onnexi.fi , 040 827 9951
Olen se "Ulla Onnexilta", liki 20 v uran suuressa kansainvälisessä perheyrityksessä tehnyt, intohimoisesti tähän yritykseen, jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen suhtautuva yrittäjä. Unelmani on rakentaa Onnexista yritys, jonka kautta jokainen sitä haluava seniorimpi osaaja ja ikääntyvä pääsee tekemään,  osallistumaan ja palvelemaan asiakkaitamme täysin poikkeuksellisella asenteella, ilolla ja motivaatiolla. Sellainen yritys, jossa itsekin voin aikanaan sennumpana tehdä töitä, olla osana huikean ihanaa työporukkaa ja palvella mahtavia asiakkaita. Olen työurallani kiertänyt vuosia maailmalla, saanut tehdä ja oppia valtavasti. Päämäärätietoinen ja peräänantamaton pohojalaasilla geeneillä varustettu, joka menee kuulemma vaikka läpi harmaan kiven. Olen Lapissa syntynyt ja kasvanut, etelä-pohojalaasen Laura-mummon ja satakuntalaisten Sirkka-äidin ja Siiri-mummon kasvattama, opiskellut Oulussa ja asunut Uudellamaalla viimeiset 20-v. Onnellisesti naimisissa Pohjois-Karjalalaisen paremman puoliskon kanssa jo opiskeluajoista, 3 pojan äiti ja 2 karvaisen koirapojan emäntä. Maantieteellisesti en siis ole mistään tai olen kaikkialta kotoisin. Rakas Laura-mummoni opetti minulle kovan työmoraalin: ”aina on töitä tehty ja teherähän”.
Mottoni: "Asioilla on tapana järjestyä ja useimmiten vieläpä parhain päin."
Työtaustastani lisätietoja: Linkedin.

 

Satu Louho

Onnexin myynnin sydän
myynti@onnexi.fi, 044 982 0721.

Olen Satu. Yrittäjä, äiti, ystävä ja puoliso.

Ihmisenä olen iloinen, sosiaalinen, helposti lähestyttävä, aito, auttavainen, huumorintajuinen ja kaikkien kaveri mutta joskus myös liian puhelias.

Vielä yksi juttu! Rakastan ihmisiä ja myyntiä- teen työtäni aina sydämellä🧡

Tulin sattumien kautta Onnexille. Tapasin Ulla-Maijan isäni yrityksen kautta. Emme malttaneet lopettaa ideointia ja kahvitreffit venyikin Hyvinkään ABC:llä tuntien mittaisiksi. Tiesinkin heti sydämessäni, että tässä Onnexin tarinassa haluan olla mukana 💛

Tämän vuoden maaliskuussa aloitin suunnittelemaan Onnexin myyntiä uusille urille ja lähdimme kokeilemaan siipiämme yritysmyynnin puolella. Tämä todella kannatti!

 

Roosa Huotarinen
Onnexin myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu
roosa.huotarinen@onnexi.fi, 045 783 3504.

Moikka, olen Roosa Huotarinen, 28-vuotias opiskelija Helsingistä. Perheeseeni kuuluvat mieheni, tyttäreni ja koira. Valmistun joulukuussa 2021 restonomiksi.

Olen työskennellyt erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä mm. vastaanottovirkailijana sekä R-kioskilla myyjänä.

Vapaa-ajallani vietän aikaa perheeni kanssa sekä lenkkipoluilla. Harrastan juoksua, tavoitteenani on juosta puolimaraton ensi kesänä. Saa nähdä kuinka käy.

Kiinnostuin myynnistä ja markkinoinnista opintojeni aikana. Syvensin tietoani vapaa valintaisilla kursseilla, jonka seurauksena aloin etsiä työpaikkaa ja käytännön kokemusta alalta. Näin päädyin Onnexille, ja odotan innolla mitä kaikkea yhdessä keksimme!

Työskentelen Onnexilla myynnin ja markkinoinnin parissa. Hoidan myös asiakaspalvelua tiistaisin ja torstaisin klo 12-14. 

Kurt Lindberg "Kurre"
Pirkanmaan Kyläpäällikkö
kurt.lindberg@onnexi.fi, 045 7833 7680

Olen 67v Kurre Lindberg aviomies, isä ja isoisä, joka 35v palveli asiakkaita Siljan laivoilla.Turusta kotoisin ja Pirkanmaalla asunut yli 20v. Eläkkeelle jäätyäni jo 55 vuotiaana, 2kk meni kotona ihmetellessä, hain osa-aikatöitä eri yrityksistä ja aika nopeasti jälleen töissä. Matkustelu ja liikunta kuuluu meidän perheen elämäntapaan ja seniorijääkiekko jatkoa juniorivuosista alkaneeseen harrastukseen.Onnexin palveluksessa ollut n.vuoden ja netistä löysin tiedot onnexista ja otin yhteyttä ja huolivat mukaansa. Haasteet kiinnostavat minua, usein jääräpäinen ja kyseenalaistava, useimmiten hyväntuulinen.

Veli-Matti Virtanen 
Turun seudun Kyläpäällikkö
veli-matti.virtanen@onnexi.fi, 045 7831 4560

Turun nurkilla tarkemmin ottaen Kaarinan Littoisissa asustan puolisoni kanssa rivitalon päätyhuoneistossa. Lapset ovat jo aikuisia ja omilla teillään, joten kun jotain hoidettavaa täytyy kotona olla niin löytyyhän sieltä Helmi -niminen kissaneiti.

Näitä Onnexin hommia olen tehnyt nyt noin vuoden verran ja tykästynyt näihin  suhteellisen leppoisiin työtehtäviin ja siihen jotta saa olla avuksi monessa asiassa eri elämäntilanteissa oleville henkilöille. 

Näihin asiakkaiden kohteissa olevien  tehtävien suorittamiseen on mukava saapua kun tietää, jotta on avuksi vaikka työtehtävä olisi miten pieni tahansa.

Ja eihän näitten työtehtävien tekeminen niin paljoa aikaa vie ettei omia harrastuksia karavaanailun ja kullankaivuun osalta sivuun tarvitsisi laittaa.

Elikkä jos täältä Turun suunnalta olet tarvitsemassa apua kodin remontin, kunnossapidon tai vaikkapa siivouksen osalta niin ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan miten voin auttaa.

Matti Kontio
Onnexi myynti, Isännöinti- ja as oy palvelut
matti.kontio@onnexi.fi, 045 7833 7955

Olen Kontion Matti, 67 vuotias eläkeläinen Hämeenlinnasta. Perheeseeni kuuluu vaimo, kaksi lasta ja neljä lastenlasta. Töikseni tein aluksi myyntihommia -90 luvun alkuun ja sen jälkeen tietotekniikan töistä. Eli Turun AMK:ssa tietotekniikan osastolla asiakastuessa, palvelimien ja tietojärjestelmien asiantuntijana. Harrastuksena on ollut valokuvaus ja liikuntaa. Kun toiset ulkoiluttaa koiraa, niin minä ulkoilutan kameraa.

Minä teen Onnexilla keikkaa eli remontteja, maalauksia ja sen semmoista. Ja tottakai omia IT-hommia. Remonttitiimin vastuullisena toimin myös. Haasteena tällä hetkellä on rakentaa siltoja isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden suuntaan eli vähän isompia remppahommia kuin henkilöasiakkaiden kanssa.

Mottoni: Ole utelias ja avoin oppimaan uusia asioita.

Ja remonttipuolelle vielä, että parempi ylläpitää ehjää kuin korjata rikkinäistä.

Anja Inkinen
"Toimistohefe" - Laskutus ja Palkanlaskenta
anja.inkinen@onnexi.fi, 045 7833 1511
Olen 64-vuotias yo-merkonomi. Minulla on yli 40 vuoden kokemus henkilöstö- ja taloushallinnon tehtävistä. Olen työurani aikana käyttänyt monenlaisia ohjelmia ja uusien oppimiseen minulla on matala kynnys.
Jäin vuoden 2020 tammikuussa eläkkeelle, mutta intoa ja halua on olla vielä mukana yhteiskuntamme rakentamisessa työtä tekemällä.