LASTENHOITO JA VARAMUMMOT

Onko lapselle mitään tärkeämpää kuin luotettava läsnäoleva ihminen?

Onnexi on ihania ihmisiä pitämään olemaan läsnä välittäen lapsistasi!

Onni on kun lapset voi hyvin ja kasvaa. Meiltä Lastenhoidot, kodinhoidot ja varamummot. Luotettavimmat tekijät koko suomessa. Meiltä lastenhoito 25€ tunti josta saat Kotitalousvähennyksen. Onnexi Varamummot ja Varapapat ovat elämän nähneet, tietävät mitä arki lapsiperheessä on ja osaavat olla läsnä lapsen parhaaksi.

 

Missä kaupungeissa Onnexi varamummot ja varapapat hoitaa lapsia?

Tällä hetkellä lastenhoito ja lastenhoitaja palvelumme ovat saatavilla seuraavissa kaupungeissa: Hämeenlinna, Turku, Pori, Tampere, Riihimäki. Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää ja Järvenpää onnistuu myös. Muille paikkakunnille, ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Kuinka saan apua kodin arkeen ja lastenhoitoon?

Avun kodin arkeen ja lasten hoitoon saat helpoiten olemalla yhteydessä Meihin Onnexilla. Voit tilata ikkunanpesun suoraan verkosta tai soittaa meille. Ota meihin yhteyttä joko täyttämällä alla oleva kysely, tai soittamalla suoraannumeroon 044-9723823. Meiltä löydät myös lahjakortit läheiselle.

 

Onnexi lastenhoito ja varamummoilu kehitettiin yhteistyössä Hämeenlinnan Mamien kanssa

Oletteko jo kokeilleet varamummopalvelu Onnexia?

Mamien hallitus pääsi yhteistyössä testaamaan Onnexin palveluita ja antamaan omia kehitysvinkkejään. Mummoilta sujui lastenhoidon lisäksi niin ikkunoiden pesu kuin muut kodinhoitoon liittyvät työt. Suosittelemme varamummoa erityisesti juuri sen monipuolisuuden johdosta. Kuinka ihanaa olisi palata vaikka omasta harrastuksesta tai kampaajalta kotiin, kun mummo on hoitanut lapset ja valmistanut koko perheelle päivällisen?

"Kiitos varamummo, ikkunoiden pesu oli varsin kivuton homma, eikä vaivannut tätä mamia.😉 Lapset tykkäsivät mummon jutuista, leluista ja peleistä"

"Meidän kaksivuotias jo kyselee, koska varamummo taas tulee."

"Olipas mukava lähteä harrastamaan ja nauttimaan omasta ajasta, kun tiesi, että lapset ovat osaavissa käsissä."

"Lapset tykästyivät varamummoon kovasti! Häntä odotettiin innolla koko päivä, kun hän toisen kerran tuli meillä käymään."

"Sain hyvällä omallatunnolla keskittyä lapsen päiväunien ajan omiin tehtäviin, kun ikkunoiden pesu hoitui osaavissa käsissä."

"Luottavaisin mielin sain jättää 9 kk ikäisen lapsen varamummon hoiviin ja pääsin nauttimaan palstan kunnostamisesta. Kotiin palatessa oli ilo nähdä kuinka hyvin he tulivat toimeen".

Lue lisää Hämeenlinnalaismamien Facebook-sivuilta

 

 
Onnexi lastenhoito, Lastenhoitaja, varamummot, varamumma, onnexi on osaajia