ONNEXI ON VARAMUMMOJA JA VARAPAPPOJA!

Onko lapselle mitään tärkeämpää kuin luotettava läsnäoleva ihminen?

Onnexi on ihania ihmisiä pitämään huolta, olemaan läsnä, välittämään lapsistasi!

Onni on kun lapset voi hyvin ja kasvaa. Meiltä lastenhoidot, kodinhoidot,  varamummot ja varapapat. Luotettavimmat tekijät koko Suomessa. Meiltä lastenhoito alkaen 25€ / tunti josta saat kotitalousvähennyksen. Kertaluontoisissa käynneissä 29€ / tunti. Hinnat tarkemmin täältä. Onnexi Varamummot ja Varapapat ovat elämän nähneet, tietävät mitä arki lapsiperheessä on ja osaavat olla läsnä lapsen parhaaksi. He ovat itsekin äitejä, isiä, isoäitejä ja isoisiä. Perheesi tarpeen mukaan meidän Ihmisemme tekevät mitä milloinkin tarvitsee, on se muksujen vientiä läheiseen leikkipuistoon tai ruuanlaittoa ja lastenhoitoa sillä aikaa, kun sinä keskityt etäpalaveriisi.

 

Miten palvelumme toimii?

Jokainen Varamummomme ja Varapappamme haastatellaan huolella ennen työntekijäksi hyväksymistä. Eniten keskustelemme motivaatiosta, syistä, miksi ihmiset meille ja lastenhoitoon hakeutuvat. Jokainen työntekijämme on sitoutunut toimittamaan rikostaustaotteen nähtäväksi pyydettäessä. Jokainen työntekijämme on myös sitoutunut salassapitoon ja allekirjoittanut tästä sopimuksen. Otamme jokaisen asiakkaamme yksityisyyden hyvin vakavasti. Kaikki mitä kodeissa nähdään ja kuullaan, pysyvät siellä. Sinun kotisi on sinun linnasi, meillekin.

Meillä on alueellisina lähiesimiehinä Kyläpäälliköitä, jotka seuraavat ja valvovat oman alueensa työntekijöitä. Lisäksi meillä on alueellisia työntekijöiden tapaamisia, joissa annetaan ja saadaan työnohjausta.

Kyselemme asiakkailtamme erityisesti alkuvaiheessa kokemuksia Tekijöistämme. Joskus kemiat eivät sovi yhteen ja silloin vaihdamme henkilön. Tämä on meidänkin ihmisillemme tärkeää, koska jokainen varamummo ja varapappa toivoo löytävänsä perheet, joissa on puolin ja toisin ilo käydä apuna.

Miten palvelumme toimii?

 • Kerrot meille kuinka voimme parhaiten auttaa perhettäsi
 • Me etsimme perheellesi sopivan henkilökohtaisen tekijän
 • Sovitaan 1h aloitustapaamisessa (Kyläpäällikkö voi olla myös etänä, Varamummo tai -pappa aina henk.koht.) yhdessä tärkeimmät asiat ja tutustustetaan Varamummo tai varapappa perheeseen
 • Aloitetaan Varamummoilu- tai Varapappailusuhde. Mieluisen henkilön löydyttyä voitte sopia suoraan Ihmisemme kanssa käynneistä. 
 • Onnexi laskuttaa sopimusasiakasta kuukausittain toteutuneiden työtuntien mukaisesti alkaen 25€/h (sis ALV). Varamummo tai -pappa ilmoittaa toteutuneet tiedot laskutusta varten

  Missä kaupungeissa Onnexi varamummot ja varapapat hoitaa lapsia?

  Tällä hetkellä lastenhoito ja lastenhoitaja palvelumme ovat saatavilla seuraavissa kaupungeissa: Hämeenlinna, Turku, Pori, Tampere, Riihimäki. Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää ja Järvenpää onnistuu myös. Muille paikkakunnille, ota yhteyttä ja kysy lisää. 

  Lupaamme järjestää varamummon tai varapapan mihin tahansa päin Suomea. Oikean, lähistöllä asuvan ihmisen löytäminen voi jollain alueilla viedä tovin, mutta löydämme hänet kyllä! 

   

  Kuinka saan apua kodin arkeen ja lastenhoitoon?

  Avun kodin arkeen ja lasten hoitoon saat helpoiten olemalla yhteydessä Meihin Onnexilla. Voit tilata varamummon tai varapapan suoraan verkosta tai soittamalla meille. Ota meihin yhteyttä joko täyttämällä sivun alaosassa oleva kysely, tai soittamalla suoraan numeroon 044-972 3823. Meillä puheluihin vastaa aina onnexilainen kyläpäällikömme eri alueilta.

  Meiltä löydät myös lahjakortit läheiselle.

  Onnexi lastenhoito ja varamummoilu kehitettiin yhteistyössä Hämeenlinnan Mamien kanssa

  Oletteko jo kokeilleet varamummopalvelu Onnexia?

  Mamien hallitus pääsi yhteistyössä testaamaan Onnexin palveluita ja antamaan omia kehitysvinkkejään. Mummoilta sujui lastenhoidon lisäksi niin ikkunoiden pesu kuin muut kodinhoitoon liittyvät työt. Suosittelemme varamummoa erityisesti juuri sen monipuolisuuden johdosta. Kuinka ihanaa olisi palata vaikka omasta harrastuksesta tai kampaajalta kotiin, kun mummo on hoitanut lapset ja valmistanut koko perheelle päivällisen?

  "Kiitos varamummo, ikkunoiden pesu oli varsin kivuton homma, eikä vaivannut tätä mamia.😉 Lapset tykkäsivät mummon jutuista, leluista ja peleistä"

  "Meidän kaksivuotias jo kyselee, koska varamummo taas tulee."

  "Olipas mukava lähteä harrastamaan ja nauttimaan omasta ajasta, kun tiesi, että lapset ovat osaavissa käsissä."

  "Lapset tykästyivät varamummoon kovasti! Häntä odotettiin innolla koko päivä, kun hän toisen kerran tuli meillä käymään."

  "Sain hyvällä omallatunnolla keskittyä lapsen päiväunien ajan omiin tehtäviin, kun ikkunoiden pesu hoitui osaavissa käsissä."

  "Luottavaisin mielin sain jättää 9 kk ikäisen lapsen varamummon hoiviin ja pääsin nauttimaan palstan kunnostamisesta. Kotiin palatessa oli ilo nähdä kuinka hyvin he tulivat toimeen".

  Lue lisää Hämeenlinnalaismamien Facebook-sivuilta