Koronan vaikutukset

Korona-virus vaikuttaa myös Onnexilaisten toimintaan. Meille tärkeintä on Tekijöidemme ja Asiakkaidemme hyvinvointi ja terveenä pysyminen. Meillä jokainen Tekijämme on isä tai äiti, mummo tai pappa, aviopuoliso tai ystävä, täysin korvaamaton. Ja Asiakkaamme ovat meille kaikki kaikessa.

Järjestelemme asiat mahdollisuuksien mukaan siten, että kaikki on turvassa. Toivomme myös, että asiakkaamme ymmärtävät vaikean tilanteen ja saamme sovitut työt järjesteltyä. Tilanne on myös meille hankala ja toivomme asiakkaiden tekevän ennakkotilauksia, jotta voimme jatkaa toimintaa. Pyrimme myös keksimään kuinka voimme parhaiten auttaa ihmisiä ympäri Suomen.

Lue kuvan alta tarkemmin lisää kuinka korona vaikuttaa toimintaamme.

Korona ikäihmiset seniorit hyvinvointi turvallisuus onnexi on osaajia

Tekijöitämme ja Asiakkaitamme turvataksemme seuraamme jatkuvasti THL:n ohjeistusta ja päivitämme työterveyshuollon kanssa ohjeistusta. Tämän vuoksi otimme käyttöön seuraavia toimintatapoja:

- Jotta viruksen etenemistä saadaan hidastettua,Tekijämme ja Asiakkaamme osaltamme turvattua, pyrimme siirtämään kotitalouksiin sovittuja käyntejä maaliskuulta huhtikuun alkupuolelle. Tämä tarkoittaa etenkin kotisiivouksia.

- Varoajan jälkeen teemme hyvin harkitusti kotikäyntejä. Varaamme oikeuden siirtää tai perua käyntejä, mikäli Asiakkaan luona tai Tekijän lähipiirissä on flunssankaltaisia oireita.

- Lopetamme toistaiseksi kaikki kättelyt

- Pysymme vieraiden ihmisten tapaamisissa vähintään metrin etäisyydellä

- Pesemme käsiämme THLn ohjeen mukaisesti ja riittävän usein

- Pyrimme välttämään kaikenlaisia massatapahtumia, joissa oleskellaan pitkiä aikoja muiden välittömässä läheisyydessä

- Tänä aikana meiltä voi kysellä keväisiä piha- ja puutarhatöitä, kiinteistön kunnostus- ja huoltotöitä sekä kotien pieniä remontteja

Meiltä saatavilla erilaisia lahjakortteja käytettäväksi myöhemmin v. 2020. Tutustu erilaisiin lahjakortteihimme.