KODIN SIIVOUSPALVELUT - ONNEXI ON PUHDAS JA SIISTI KOTI

Onnexi on puhdas, siisti koti

Kodin siivoukset Onnexilta edullisesti, laadulla ja luottamuksella.Hoidamme kodin suursiivoukset, ylläpitosiivoukset, muuttosiivoukset. Meiltä myös ikkunanpesut.

Voit tilata joko kertasiivouksen tai jatkuvan palvelun. Tilaa joko omaan kotiin tai läheiselle.

Järkevä hinta siivouksella ja kokeneet tekijät

Onnexi on markkinoiden halvimpia toimijoita. Siivouksemme hinta on 25€ tunti. Tekijämme ovat kuitenkin kokeneita senioreita, jotka ovat juuri sinulle valikoituja ja toimivat laadulla ja luottamuksella.

Onnexi kodinsiivous löytyy helposti

Tällä hetkellä siivous palvelumme ovat saatavilla seuraavissa kaupungeissa: Hämeenlinna, Turku, Pori, Tampere, Riihimäki. Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää ja Järvenpää onnistuu myös. Muille paikkakunnille, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys. Saat jopa 50% siivouksen hinnasta takaisin verotuksessasi. Sinulle jää siivoustunnin hinnaksi 12,5€.
Meiltä voit tilata lisäksi pullantuoksuisen arjen kotiisi. Oikeasti! Meillä on asiakkaita, joiden luona käymme siivoamassa ja leivomme samalla pullat. Mikä on parempaa kun tulla takaisin puhtaaseen, pullantuoksuiseen kotiin.

 

Tilaa helposti kodin siivous ja muut kotipalvelut

Ota meihin yhteyttä ja tai etsi läheltäsi sopiva tekijä ja tee tilaus meidän etusivun kautta syöttämällä osoite, johon siivous halutaan.

Meiltä myös kaikki muut kodin palvelut yhdeltä luukulta.