IKKUNANPESU - ONNEXI IKKUNOISTA NÄKEE LÄPI

Onnexi hoitaa kodin lasipinnat puhtaiksi

Onnexi on puhtaat pestyt ikkunat

Onnexi hoitaa ikkunat, parvekelasit ja suihkuseinät puhtaaksi vuosikymmenten kokemuksella. Meiltä siis IKKUNANPESU onnexilta laadulla ja luottamuksella.  Meiltä saat luotettavan ja tunnollisen tekijän ikkunanpesuun tai työparin pesemään yhdessä siivoamaan. Kaupanpäälle saat halutessasi mukavaa yhdessäoloa ja naurua.

Tilaa heti suoraan verkosta syöttämällä osoitteesi etusivulta ja varaamalla aika sopivalta tekijältä tai tästä ostamalla lahjakortin/palvelun.

Mitä ikkunanpesu maksaa? 

Ikkunanpesun hinta on alkaen 27€ tunti, kertakäynneissä 29€ tunti, minimituntiveloitus on 2 tuntia. Pääkaupunkiseudulla tuntihinnat alkaen 29€ tunti, kertakäynneissä 32€ tunti. Saat tästä kotitalousvähennyksen. Teemme ikkunanpesut, parvekelasit ja kaikki muut kodin lasi pinnat samaan hintaan. Taidamme olla edullisin ikkunanpesijä tällä hetkellä Suomessa. Ikkunanpesun hintoja voit vertailla vaikka tästä artikkelista siististi.com sivuilta.

Missä kaupungeissa Onnexi Ikkunanpesu on saatavilla?

Tällä hetkellä ikkunanpesu palvelumme ovat saatavilla seuraavissa kaupungeissa: Hämeenlinna, Turku, Pori, Tampere, Riihimäki. Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää ja Järvenpää onnistuu myös. Muille paikkakunnille, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kuinka saan apua ikkunanpesuun helpoiten?

Ikkunanpesun saat helpoiten olemalla yhteydessä. Voit tilata ikkunanpesun suoraan verkosta tai soittaa meille. Ota meihin yhteyttä joko täyttämällä alla oleva kysely, tai soittamalla suoraannumeroon 044-9723823. Voit tilata myös suoraan verkosta etsimällä tekijän etusivulta tai ostamalla lahjakortin/palvelun.

Kuka pesee sinun ikkunasi?

Tilaa meiltä ikkunanpesut ja siivoukset jo tänään. Meidän tekijöinä on kokeneet seniorit, jotka tekevät työt vuosikymmenten kokemuksella, rakkaudella ja luottamuksella. Osa meidän asiakkaista haluaa itse olla mukana siivoamassa, jolloin meiltä saat parasta siivous- ja ikkunanpesuseuraa.

Mitä muuta siivouspalveluita Onnexi tarjoaa?

Onnexi´lta saat myös kaikki muut kodin joko kertaluontoisesti tai jatkuvana palveluna. Ikkunanpesun ja parvekelasien puhdistuksen lisäksi saat meiltä kylpyhuoneen siivouksen, suihkukaapin lasien puhdistuksen. Perussiivouksen hinta on alkaen 27€/h, josta saat kotitalousvähennyksen. Kokeneiden senioreiden jälki on laadukasta ja tekeminen luotettavaa. Onnexi on osaajia. Meiltä löydät kotiin kaikki kodinhoitoon liittyvät palvelut ja kodin kunnossapitoon meiltä löytyy Onnexi Oma talkkarit

Vinkit ikkunanpesuun jos päätät tehdä sen itse

Hyvät vinkit ikkunanpesuun löydät Sini-tuotteen sivuilta ja tietenkin Martat osaavat myös neuvoa. Kotilieden ikkunanpesu-vinkit on myös varma valinta.

Ikkunanpesu, puhtaat ikkunat, onnexi on ikkunanpesua. Halvin hinta ikkunanpesulle