Onnexi tekee työt laadulla ja luottamuksella - Fennian kanssa

Onnexi on nyt toiminut vuoden päivät. Fennia ollut meidän kumppanina yritysvakuutusten osalta. Haluamme aina varmistaa, että kaikki työt mitä tehdään on turvattu sekä asiakkaan, tekijän, että meidän Onnexin kannalta.

Olemme tehneet Onnexin onnelliseksi satoja asiakkaita ja mikä tärkeämpää, olemme pystyneet antamaan meidän tekijöille hyvän fiiliksen. Tämä on voimavara!

Fennia on ollut meidän yhteistyökumppani vakuutusten osalta. Meillä kun on kokeneita ihmisiä, jotka tekevät hommat rakkaudella ja vuosikymmenten osaamisella, vakuutusruljanssi on ollut varsin suoraviivaista. Siis, vaikka, Onnexi on hoitanut hoivatyön, puunkaadot, pienet remontit ja vaikka mitä erikoista.

Meidän mottona on ollut: Kaikki kodin palvelut yhdeltä luukulta helposti ja kokeneet, osaavat tekijä yrityksille.

Fennia teki meistä artikkelin omaan lehteensä. Sen voi lukea tästä linkistä: Palkataan kymmeniä eläkeläisiä

Pullanleipomiseen ja Karjalanpiirakan tekemisen opettamiseen olisi tietty kiva saada omat vakuutusluokat. Nämäkin ollaan nimittäin tehty kuluvana vuotena rakkaudella. Onnexi nykyiset vakuutukset Fennialta kuitenkin kattavat nämäkin.

Parasta on kuitenkin se, että asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä ja vahinkoja ei vielä ole tapahtunut. Kun paljon tekee, joskus sattuu vahinkoja ja tärkeintä silloin on kuinka toimitaan.

Onnexi on ollut monessa vuoden aikana mukana. Tarkoituksena auttaa ihmisiä arjessa ja saada meidän upeille tekijöille ylpeä ja hyvä mieli. Meidän ihmiset, upeat seniorit ansaitsevat kiitoksen. Heidän asenne, osaaminen, elämänkokemus on kerrassaan ihmeellistä. 

Vuosi sitten olisi ollut vaikea kuvitella, että meillä on asiakkaita, joille käymme siivoamassa samalla kun leivomme tuoreet pullat. Kiva tulla siistiin kotiin pullan tuoksuun.

Oli myös hienoa nähdä, että osaavista ammattilaisistamme, meidän puutyönlehtori, oli Mehiläisen hoivakoti Vanajan virikepäivillä rakentamassa linnunpönttöjä yhdessä hoivakodin asukkaiden kanssa. Tehtiin sinne muuten myös kasvimaa keväällä. Ehdottomasti hämeen parhaat perunat nostettiin ylös.

Tänä vuonna olemme laajentuneet Hämeenlinnasta, Tampereelle, Poriin, Turkuun, Riihimäelle. Pääkaupunkiseudulla olemme myös nyt hiljattain.

Paljon on vuoden aikana tehty. Asiakkaat ovat olleet ymmällään palvelun laadusta. Ollaan siivottu, pesty ikkunat, pieniä korjaukset, remontit urakalla. Ollaan hoidettu lapsia, oltu varamummoja, pidetty huolta ikäihmisistä. Ollaan kaadettu puita, putsattu rännejä, pesty kattoja. Ollaan tehty ruokaa, pullaa, ja oltu apuna juhlissa. Karjalanpiirakoitakin ollaan tehty.

Tämäkin projekti meni aika hienosti ja vakuutukset oli kunnossa vaikka niitä ei tarvittukaan. Kuvassa on meidän tekijät piha-urakassa aitaa pystyttämässä.

 

Kiitokset Fennialle ensimmäisetä vuodesta ja toiminnan vastuullisesta vakuuttamisesta: www.fennia.fi

Jätä kommentti