Osa-aikatöitä tarjolla - etsitään perinteisiä Kodinhoitajia Pk-seutu ja Pirkanmaa!

Onnexilla ollaan alettu miettimään, että vanha hyvä kunnon kodinhoitaja ja kodin talonmies olisi monelle juuri se auttava tekijä helpottamaan arjessa. Kokeilimme perinteisen Kodinhoitajan apua jo muutaman asiakkaan kanssa ja kokemukset olivat ihan mahtavia. Asiakkaamme - lapsiperheet ja Ikäihmiset - odottavat teitä! 

Nyt teitä mahtavia perinteisiä, osaavia kodinhoidosta pitäviä rouvia tarvitaan näihin osa-aikaisiin töihin useita kymmeniä!

Etsimme nyt asiakkaillemme kodinhoitajia PK-seudulle Espooseen ja Helsinkiin sekä Pirkanmaalle erityisesti Tampereelle 

Olet etsimämme, jos kaipaat 1-2 krt viikossa kivaa osa-aikaista tekemistä kodeissa ja perheissä, tykkäät "huushollata" eli siivoamisesta, pyykkihuollosta, järjestelemisestä, ehkä myös ruuanlaitosta, leipomisesta - kaikesta kotien hoitamiseen liittyvästä. Ennenkaikkea olet positiivinen, huolehtivainen ja pidät joko lapsista tai ikäihmisistä tai ehkä jopa molemmista.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä meihin pikaisesti! 

Liity Onnexin kasvavaan mahtavaan joukkoon, jossa ikä on vain numeroita ja osaamistasi arvostetaan. Iso osa joukostamme on eläkkeellä, mutta muutkin mahtuvat mukaan. Meillä noudatetaan TES:iä, kaikki ovat työntekijöitä ja Onnexi vastaa kaikista työnantajan vastuista ja vakuutuksista. Onnexilla Laatu, Luottamus ja Vapaus valita vaikuttavat kaikkeen tekemiseemme. Teemme töitä ilolla ja suurella sydämellä.

Täytä kysely sivullamme https://onnexi.fi/pages/tule-mukaan-tekijaksi tai soita asiakaspalveluumme puh. 044 972 3823 

Jätä kommentti